Sadelklemme Flaskebure Tacx

81,45 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Sadelklemme Flaskebure Tacx

  • Materiale: PVC med god modstand.
  • Saddelbøjlens vinkel og højde kan justeres.
  • Tilpasser sig til at fastgøre 1 eller 2 flaskebure.
  • Inkluderer alle skruer, der skal fastgøres til sadlen.
  • Vægt: 165 gr.
  • Flasken og flaskeburet er ikke inkluderet.

Beskrivelse

Denne Tacx sadelklemme til flaskebure er monteret på sadelens skinner, så det er muligt at placere 1 eller 2 flaskebur på bagsiden af ​​sadlen. Lavet af resistent PVC. Sadelklemmen kan tilpasses. Vinkel og højde At bære flasken bag på sadlen reducerer luftmodstanden betydeligt. Dette er det logiske valg for triatleter og tidsforsøg, hvor aerodynamik er afgørende.

Om Tacx

Tacx startede i 1957 som en simpel cykelbutik og er siden vokset til en innovativ virksomhed med en enorm passion for cykelsporten. Grundlæggeren Koos Tacx har sammen med sin familie og personale forvandlet navnet Tacx til et førende globalt brand, der står for kvalitet. Tacx-trænere bruges af verdens bedste professionelle hold og er nu blevet en uundværlig træningskammerat for mange professionelle, amatører og fritidscyklister.

Tacx har fået en central position i cykelverdenen og ved hvornår og hvor behov opstår, og hvilke løsninger der kræves. Baseret på den indsigt arbejder virksomheden på innovationer, der vil være fuldt udviklede og klar til produktion, når cyklister ankommer til næste etape. Hos Tacx er passionen for sporten nøglen til en succesfuld forretning. Driften til at blive ved med at innovere er typisk for virksomheden.

Andre produkter i Flaskeholdere

Kunder, der købte Sadelklemme Flaskebure Tacx købte også

Nyligt viste produkter