Rains Backpack Rygsæk - Sand

594,67 kr 475,74 kr

Du redder 20% (-884,61 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Rains Backpack Rygsæk - Sand

  • Klap ved den øverste del af rygsækken.
  • Hummerlås.
  • Lynlås til mobiltelefon på bagsiden.
  • Justerbare skulderstropper.
  • Indvendig kuffert til 13 "eller 15" lomme.
  • 50% polythen, 50% polyurethan.
  • Højde: 47 cm / 19 "Bredde: 29 cm / 11" Dybde: 10,5 cm / 4 ".
  • Volumen: op til 14,3 liter.

Beskrivelse

Rains Backpack-modellen er en vandtæt urban rygsæk af høj kvalitet. Den er lavet af polyurethan og polyester, hvor foringen også er lavet af sidstnævnte materiale. a stort hovedrum med plads til en 13-tommer bærbar.

Det er en ideel rygsæk til daglig brug. Den har en kapacitet på 14,3 liter til at rumme alt hvad du har brug for i din hverdag. Derudover har den en lynlåslomme på bagsiden til opbevaring af din mobiltelefon og justerbare stropper. The Rains Backpack er den bedst sælgende rygsæk hos Santafixie.

Om Rains

Rains blev skabt i 2011 i Danmark og har bragt sit særlige synspunkt til det klassiske regntøj. Med sit kosmopolitiske regntøj tilbyder Rains stor komfort, fordi regn ikke er en hindring for at opleve nye eventyr.

Alle vores produkter er fremstillet på fabrikker med mere end 15 års erfaring med regntøj og kvalitetsbeklædning. Fabrikkerne lever op til vores høje standarder, som blandt andet sikrer sundhedsforsikring, ordentlige arbejdsplaner og rene miljøer til alle personer involveret i produktionsprocessen. Det er elementer, der gør RAINS-fabrikkerne yderst attraktive for regntøjsspecialister.

Alle komponenter i vores produkter opfylder standarderne i REACH (europæiske kemiske standarder) og bærer EcoTex 100-certifikatet for at sikre miljøansvar. Sammen med internationale testcentre tester vi løbende komponenterne i vores produkter for at sikre de højeste standarder og kontrol med både komponenter og kvalitet.

Evalueringer Rains Backpack Rygsæk - Sand

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Rains Backpack Rygsæk - Sand købte også

Nyligt viste produkter