Restrap Travel Cykeltaske Tre - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Restrap Travel Cykeltaske Tre - Sort

  • Pakke med 3 poser
  • 100% vandtæt
  • YKK lynlåse
  • Stort mål - 50 cm x 25 cm (18 liter)
  • Mellemmål - 42 cm x 19 cm (11 liter)
  • Lille størrelse - 35 cm x 14 cm (6 liter)

Beskrivelse

Restrap Travel Tres Black Bag er det perfekte tilbehør til cyklister, der søger en robust og holdbar opbevaringsløsning. Denne pakke med 3 tasker er 100% vandtæt, hvilket betyder, at dine ejendele vil være beskyttet mod regn og fugtighed til enhver tid.

De højkvalitets YKK-lynlåse sikrer, at taskerne åbner og lukker problemfrit, mens størrelserne på hver af dem (stor, mellem og lille) giver dig mulighed for at organisere dine ejendele effektivt. Den store taske har en kapacitet på 18 liter, den mellemstore på 11 liter og den lille på 6 liter.

Restrap Travel Tres Black Bag er ideel til lange cykelture, da den giver dig mulighed for at bære alt, hvad du har brug for på en organiseret og sikker måde. Derudover gør dens elegante og minimalistiske design den til det perfekte valg for cyklister, der søger en moderne og sofistikeret stil.

Om Restrap

En af de få virksomheder, der stolt kan sige, at hele deres produktion er intern. Restrap startede ikke i en garage, men på værelset hos grundlæggeren, Nathan Hughes, som lavede nogle stropper med sin symaskine. I dag er Restrap placeret på et stort værksted i Leeds, hvor syersker og designere arbejder side om side ved hjælp af de mest moderne symaskiner. På denne måde kontrollerer de produktionen og kvaliteten af ​​deres stropper, rygsække og cykelsadeltasker.

Evalueringer Restrap Travel Cykeltaske Tre - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrtasker

Kunder, der købte Restrap Travel Cykeltaske Tre - Sort købte også

Nyligt viste produkter