Restrap Fast Rem Par Medium - Sort

111,50 kr 89,18 kr

Du redder 20% (-166,02 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Restrap Fast Rem Par Medium - Sort

  • Fås i tre størrelser, 25 cm, 45 cm og 65 cm.
  • Indeholder: 2 stropper

Beskrivelse

Restrap Fast Medium Black Par stropper er det perfekte tilbehør til enhver cyklist, der søger en sikker og effektiv transportløsning. Disse stropper er designet til at sikre enhver genstand sikkert til din cykel, uanset om det er en taske, en rygsæk eller enhver anden genstand, du har brug for at tage med dig på dine cykelture.

Disse stropper fås i tre forskellige størrelser, 25 cm, 45 cm og 65 cm, hvilket gør dem perfekte til at tilpasse sig enhver transportbehov. Derudover indeholder hver pakke to stropper, så du kan fastgøre to forskellige genstande til din cykel på samme tid.

Restrap Fast Medium Black Par stropper er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket gør dem modstandsdygtige og holdbare. Derudover gør deres elegante og minimalistiske design dem perfekte til enhver cykelstil.

Om Restrap

En af de få virksomheder, der stolt kan sige, at hele deres produktion er intern. Restrap startede ikke i en garage, men på værelset hos grundlæggeren, Nathan Hughes, som lavede nogle stropper med sin symaskine. I dag er Restrap placeret på et stort værksted i Leeds, hvor syersker og designere arbejder side om side ved hjælp af de mest moderne symaskiner. På denne måde kontrollerer de produktionen og kvaliteten af ​​deres stropper, rygsække og cykelsadeltasker.

Evalueringer Restrap Fast Rem Par Medium - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Restrap Fast Rem Par Medium - Sort købte også

Nyligt viste produkter