Restrap Fast Rem Par Lille - Sort

93,65 kr 74,31 kr

Du redder 21% (-143,85 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Restrap Fast Rem Par Lille - Sort

  • Fås i tre størrelser, 25 cm, 45 cm og 65 cm.
  • Indeholder: 2 stropper

Beskrivelse

Restrap Fast Small stropperne er det perfekte tilbehør til enhver cyklist, der søger en sikker og effektiv transportløsning. Med en innovativt design og høj kvalitetskonstruktion er disse stropper ideelle til at fastgøre enhver form for last på din cykel.

Tilgængelige i tre forskellige størrelser, 25 cm, 45 cm og 65 cm, kan disse stropper tilpasses ethvert transportbehov. Derudover gør deres kompakte og lette design dem nemme at transportere og opbevare, når de ikke er i brug.

Hver pakke indeholder to stropper, hvilket giver dig mulighed for at fastgøre dine genstande med større sikkerhed og stabilitet. Uanset om du har brug for at transportere en rygsæk, en kasse eller enhver anden genstand, er Restrap Fast Small stropperne den perfekte løsning til dig.

Om Restrap

En af de få virksomheder, der stolt kan sige, at hele deres produktion er intern. Restrap startede ikke i en garage, men på værelset hos grundlæggeren, Nathan Hughes, som lavede nogle stropper med sin symaskine. I dag er Restrap placeret på et stort værksted i Leeds, hvor syersker og designere arbejder side om side ved hjælp af de mest moderne symaskiner. På denne måde kontrollerer de produktionen og kvaliteten af ​​deres stropper, rygsække og cykelsadeltasker.

Evalueringer Restrap Fast Rem Par Lille - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Restrap Fast Rem Par Lille - Sort købte også

Nyligt viste produkter