Restrap Fast Rem Par Lille - Orange

93,65 kr 74,31 kr

Du redder 21% (-143,85 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Restrap Fast Rem Par Lille - Orange

  • Fås i tre størrelser, 25 cm, 45 cm og 65 cm.
  • Indeholder: 2 stropper

Beskrivelse

Restrap Fast Small stropperne er det perfekte tilbehør til enhver cyklist, der søger en sikker og effektiv transportløsning. Med deres innovative design og høje kvalitet er disse stropper ideelle til at fastgøre enhver form for last på din cykel.

Tilgængelige i tre forskellige størrelser, 25 cm, 45 cm og 65 cm, tilpasser disse stropper sig til enhver transportbehov. Derudover gør deres orange farve dem let synlige i enhver situation, hvilket øger sikkerheden på vejen.

Hver pakke indeholder to stropper, hvilket giver dig mulighed for at fastgøre din last sikkert og afbalanceret. Uanset om du skal transportere din bagage på en cykeloplevelse eller bare bære dine indkøb hjem, er Restrap Fast Small stropperne det perfekte valg for enhver cyklist.

Om Restrap

En af de få virksomheder, der stolt kan sige, at hele deres produktion er intern. Restrap startede ikke i en garage, men på værelset hos grundlæggeren, Nathan Hughes, som lavede nogle stropper med sin symaskine. I dag er Restrap placeret på et stort værksted i Leeds, hvor syersker og designere arbejder side om side ved hjælp af de mest moderne symaskiner. På denne måde kontrollerer de produktionen og kvaliteten af ​​deres stropper, rygsække og cykelsadeltasker.

Evalueringer Restrap Fast Rem Par Lille - Orange

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Befæstelsessystemer

Kunder, der købte Restrap Fast Rem Par Lille - Orange købte også

Nyligt viste produkter