Restrap City Loader Cykeltaske 20L - Grøn

1.368,53 kr 1.115,63 kr

Du redder 18% (-1.881,09 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Restrap City Loader Cykeltaske 20L - Grøn

  • Kapacitet: 20 L
  • Vægt: 1,6 kg
  • 100% vandtæt
  • Styrtaske

Beskrivelse

Restrap City Loader 20L Green er det perfekte tilbehør til bycyklister, der har brug for at have alt, hvad de har brug for til deres daglige liv med sig. Med en kapacitet på 20 liter er denne taske ideel til at transportere dine ejendele på en behagelig og sikker måde.

Med en vægt på 1,6 kg er Restrap City Loader 20L Green let og nem at transportere. Derudover tilpasser dens ergonomiske design sig perfekt til formen på din cykels styretøj, så du kan have den med dig uden at blive generet, mens du træder i pedalerne.

Restrap City Loader 20L Green er 100% vandtæt, hvilket betyder, at dine ejendele vil være beskyttet mod regn og fugtighed. Derudover garanterer dens robuste og holdbare design, at du kan nyde den i lang tid.

Kort sagt, hvis du leder efter en styrtaske, der giver dig mulighed for at transportere alt, hvad du har brug for på en behagelig og sikker måde, er Restrap City Loader 20L Green det perfekte valg. Få fat i den og nyd dine cykelture som aldrig før!

Om Restrap

En af de få virksomheder, der stolt kan sige, at hele deres produktion er intern. Restrap startede ikke i en garage, men på værelset hos grundlæggeren, Nathan Hughes, som lavede nogle stropper med sin symaskine. I dag er Restrap placeret på et stort værksted i Leeds, hvor syersker og designere arbejder side om side ved hjælp af de mest moderne symaskiner. På denne måde kontrollerer de produktionen og kvaliteten af ​​deres stropper, rygsække og cykelsadeltasker.

Evalueringer Restrap City Loader Cykeltaske 20L - Grøn

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykeltasker

Kunder, der købte Restrap City Loader Cykeltaske 20L - Grøn købte også

Nyligt viste produkter