Restrap City Cykeltaske 1L - Sort

349,51 kr 223,07 kr

Du redder 36% (-940,47 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Restrap City Cykeltaske 1L - Sort

  • 100% vandtæt
  • Kapacitet: 1 L
  • Vegansk PU
  • Vægt: 120g
  • Styrtaske

Beskrivelse

Restrap City 1L sort taske er et fremragende valg for bycyklister, der har brug for at bære deres ejendele sikkert og bekvemt. Med en kapacitet på 1 liter er denne taske perfekt til opbevaring af små genstande som nøgler, pung, mobiltelefon eller værktøj.

Denne taske er fremstillet af vegansk PU, hvilket gør den modstandsdygtig og holdbar. Derudover er den 100% vandtæt, hvilket betyder, at dine ejendele vil være beskyttet mod regn og fugt. Med en vægt på 120 gram er den meget let og nem at transportere.

Restrap City 1L sort taske monteres på cykelstyret, så du altid har dine ejendele lige ved hånden og i syne. Derudover gør dens elegante og minimalistiske design den til et perfekt tilbehør til enhver cykelstil.

Om Restrap

En af de få virksomheder, der stolt kan sige, at hele deres produktion er intern. Restrap startede ikke i en garage, men på værelset hos grundlæggeren, Nathan Hughes, som lavede nogle stropper med sin symaskine. I dag er Restrap placeret på et stort værksted i Leeds, hvor syersker og designere arbejder side om side ved hjælp af de mest moderne symaskiner. På denne måde kontrollerer de produktionen og kvaliteten af ​​deres stropper, rygsække og cykelsadeltasker.

Evalueringer Restrap City Cykeltaske 1L - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrtasker

Kunder, der købte Restrap City Cykeltaske 1L - Sort købte også

Nyligt viste produkter