Restrap Brompton Cykeltaske 1,2L - Grøn

394,14 kr 297,45 kr

Du redder 25% (-719,19 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Restrap Brompton Cykeltaske 1,2L - Grøn

  • Justerbar til M og H styr
  • 100% vandtæt
  • Vegansk PU finish
  • Kapacitet: 1,2 L
  • Vægt: 134g

Beskrivelse

Restrap Brompton 1,2L Green taske er det perfekte tilbehør til din Brompton cykel. Denne taske kan justeres til M og H styret, hvilket gør den meget alsidig og nem at installere. Derudover vil dens kapacitet på 1,2 liter tillade dig at tage alt hvad du har brug for med dig under dine cykelture.

En af de mest fremtrædende egenskaber ved denne taske er, at den er 100% vandtæt, hvilket betyder, at dine ejendele altid vil være beskyttet mod regn og fugt. Derudover giver dens veganske PU-finish et elegant og moderne touch.

Med en vægt på kun 134 gram er Restrap Brompton 1,2L Green taske meget let og vil ikke tilføje ekstra vægt til din cykel. Derudover gør dens kompakte og funktionelle design den ideel til at bære dine personlige genstande sikkert og komfortabelt.

Om Restrap

En af de få virksomheder, der stolt kan sige, at hele deres produktion er intern. Restrap startede ikke i en garage, men på værelset hos grundlæggeren, Nathan Hughes, som lavede nogle stropper med sin symaskine. I dag er Restrap placeret på et stort værksted i Leeds, hvor syersker og designere arbejder side om side ved hjælp af de mest moderne symaskiner. På denne måde kontrollerer de produktionen og kvaliteten af ​​deres stropper, rygsække og cykelsadeltasker.

Evalueringer Restrap Brompton Cykeltaske 1,2L - Grøn

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrtasker

Kunder, der købte Restrap Brompton Cykeltaske 1,2L - Grøn købte også

Nyligt viste produkter