Rains Weekend Tote Taske - Sort

706,62 kr 565,29 kr

Du redder 20% (-1.051,22 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Rains Weekend Tote Taske - Sort

  • Et hovedrum med to indvendige lommer og en udvendig lynlåslomme
  • Mål: H 45 cm, L 58 cm, B 22 cm
  • Volumen: 28 liter
  • 50% polyurethan, 50% polyester
  • Stofsøjletryk: 8000 mm
  • Vandafvisende lynlås
  • Webbing-håndtag

Beskrivelse

Tote Bag Rush af Rains er den lille version af Tote Bag. Det er perfekt til en stilfuld tur på en regnvejrsdag. Dens størrelse er ideel til at tage den med på en weekendferie, på arbejde eller college. Den passer perfekt i din cykelkurv eller i små rum.

Rains Tote bag Rush er lavet af et meget let og blødt stof med en mat og vandafvisende finish. Det har et rum med en praktisk inderlomme. Den leveres komplet med to stærke håndtag og en vandtæt lynlås for at sikre, at regnen ikke ødelægger dine ejendele.

Om Rains

Rains blev skabt i 2011 i Danmark og har bragt sit særlige synspunkt til det klassiske regntøj. Med sit kosmopolitiske regntøj tilbyder Rains stor komfort, fordi regn ikke er en hindring for at opleve nye eventyr.

Alle vores produkter er fremstillet på fabrikker med mere end 15 års erfaring med regntøj og kvalitetsbeklædning. Fabrikkerne lever op til vores høje standarder, som blandt andet sikrer sundhedsforsikring, ordentlige arbejdsplaner og rene miljøer til alle personer involveret i produktionsprocessen. Det er elementer, der gør RAINS-fabrikkerne yderst attraktive for regntøjsspecialister.

Alle komponenter i vores produkter opfylder standarderne i REACH (europæiske kemiske standarder) og bærer EcoTex 100-certifikatet for at sikre miljøansvar. Sammen med internationale testcentre tester vi løbende komponenterne i vores produkter for at sikre de højeste standarder og kontrol med både komponenter og kvalitet.

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Rains Weekend Tote Taske - Sort købte også

Nyligt viste produkter