Rains Msn Rygsæk - Khaki

520,66 kr 416,53 kr

Du redder 20% (-774,53 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Rains Msn Rygsæk - Khaki

  • 2 justerbare stropper.
  • Plads: 1 hovedrum.
  • Mål: H 39 cm x B 35 cm x D 14 cm.
  • Volumen: 19 liter.
  • Sammensætning: 50 % PU (polyurethan), 50 % polyester.
  • Vandtryksmodstand: 8000 mm.

Beskrivelse

Rains Msn-rygsækken er inspireret af sit livs klassiske rygsæk. Den er lavet i vandtæt stof med karabinhager og justerbare stropper. Den har et hovedrum, der lukkes med to kroge i form af en mini karabinhage. De to justerbare stropper sikrer en behagelig oplevelse.

Det er en perfekt rygsæk til at holde din computer eller dine dokumenter tørre på en regnvejrsdag. Det er en taske af høj kvalitet, med perfekt finish og meget alsidig. Den kan bruges i byen, som weekendtaske, til at tage på arbejde eller på universitetet, mens du er på cykel.

Om Rains

Rains blev skabt i 2011 i Danmark og har bragt sit særlige synspunkt til det klassiske regntøj. Med sit kosmopolitiske regntøj tilbyder Rains stor komfort, fordi regn ikke er en hindring for at opleve nye eventyr.

Alle vores produkter er fremstillet på fabrikker med mere end 15 års erfaring med regntøj og kvalitetsbeklædning. Fabrikkerne lever op til vores høje standarder, som blandt andet sikrer sundhedsforsikring, ordentlige arbejdsplaner og rene miljøer til alle personer involveret i produktionsprocessen. Det er elementer, der gør RAINS-fabrikkerne yderst attraktive for regntøjsspecialister.

Alle komponenter i vores produkter opfylder standarderne i REACH (europæiske kemiske standarder) og bærer EcoTex 100-certifikatet for at sikre miljøansvar. Sammen med internationale testcentre tester vi løbende komponenterne i vores produkter for at sikre de højeste standarder og kontrol med både komponenter og kvalitet.

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Rains Msn Rygsæk - Khaki købte også

Nyligt viste produkter