Rains Base Jacket - Scarlet

602,48 kr 2.240,64 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Rains Base Jacket - Scarlet

  • Casual sporty unisex pasform.
  • Skjulte lynlåslommer i sidesøm.
  • Ultralydssvejste sømme.
  • Sammensætning: 50% polyurethan, 50% polyester.
  • Vægt: 180 g / m2.
  • Søjletryk: 6000 mm.
  • Justerbar elastisk snor ved forneden.
  • Modellen er 182cm og er iført størrelse S / M.

Beskrivelse

Rains Base Jacket er en afslappet sporty windbreaker-stil . Stilen er minimalistisk og funktionel med skjulte lynlåslommer, elastisk kant på hætte og ærme forneden.

Det er vores absolutte mål at udvikle og fremstille moderne og behageligt regntøj. For at opnå dette har vi udviklet et let og alligevel meget stærkt polyesterstof med en ekstra fleksibel polyouthanbelægning. Stoffet er ultralydssvejset for at sikre vandtæthed, og alle fittings, lynlåse og besætninger er lavet af materialer optimeret til et vådt miljø.

Vedligeholdelse:
Jakkerne / frakkerne kan vaskes i en Regular vaskemaskine ved 30-40 grader celsius. Du kan også stryge indersiden af ​​jakken / kappen for at få en perfekt rynkefri ydre overflade.

Om Rains

Rains blev skabt i 2011 i Danmark og har bragt sit særlige synspunkt til det klassiske regntøj. Med sit kosmopolitiske regntøj tilbyder Rains stor komfort, fordi regn ikke er en hindring for at opleve nye eventyr.

Alle vores produkter er fremstillet på fabrikker med mere end 15 års erfaring med regntøj og kvalitetsbeklædning. Fabrikkerne lever op til vores høje standarder, som blandt andet sikrer sundhedsforsikring, ordentlige arbejdsplaner og rene miljøer til alle personer involveret i produktionsprocessen. Det er elementer, der gør RAINS-fabrikkerne yderst attraktive for regntøjsspecialister.

Alle komponenter i vores produkter opfylder standarderne i REACH (europæiske kemiske standarder) og bærer EcoTex 100-certifikatet for at sikre miljøansvar. Sammen med internationale testcentre tester vi løbende komponenterne i vores produkter for at sikre de højeste standarder og kontrol med både komponenter og kvalitet.

Andre produkter i Jakker

Kunder, der købte Rains Base Jacket - Scarlet købte også

Nyligt viste produkter