Proou Ventoux cykelsko

139,95 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Proou Ventoux cykelsko

  • Produktion: Håndlavet af skomagermesteren Orestes Ribó.
  • Materiale: Højkvalitets ruskind med mikroperforering.
  • Snørebånd: 2 par inkluderet.
  • Indersål: Ud af latex, tilpasser sig dine fødder.
  • Ydersål: Uden for dæk for et godt greb.
  • Vægt: 750 g.

Beskrivelse

Proou Ventoux sko fra Urban Cycling kollektionen er perfekte til dine træningsprogrammer og konkurrencer eller bare til at gå ned ad gaden. Med et sporty, urban look i sennep farve får du øje, uanset hvor dine stilfulde sko er.

De er designet til at blive brugt enten om vinteren eller sommeren . Med Proou Ventoux-skoene får du unikke, håndlavede sko fremstillet stykke for stykke, holdbare og meget behagelige .

Om Prooü

Prooü-sko er en tilbagevenden til oprindelsen af ​​landevejscykelsko. De er håndlavet af den anerkendte skomager Orestes Ribó, som har lavet hjemmesko i Barcelonas Poblenou-distrikt siden 1945, og som er blevet betroet af kendte cyklister.

Prooü gik sammen med to cykelelskere for at skabe mærket: industriel designer Joan Esteve og marketingmedarbejder Joan Bonmatí. Kort sagt betyder Prooü sko kvalitet (fremstillet i hånden med de bedste materialer), komfort (termisk foring, latex indersål, der passer til foden) og en tilbagevenden til < strong>klassisk urban stil. De er perfekte til de krævende cyklister, der ønsker at vise deres cykelånd 365 dage om året.

Andre produkter i Sko

Kunder, der købte Proou Ventoux cykelsko købte også

Nyligt viste produkter