Pro ZS44 Styrfitting Obere 28,6 mm - Sort

267,70 kr 178,44 kr

Du redder 33% (-663,92 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro ZS44 Styrfitting Obere 28,6 mm - Sort

  • Højkvalitets premium styrepatron
  • Dobbelt forseglet leje
  • Stållejer
  • Anodiseret aluminium hætter
  • Stik medfølger
  • Diameter: 28,6 mm
  • Materiale: stål

Beskrivelse

Pro ZS44 Styrfitting Obere 28,6 mm Sort er en højkvalitets premium styrepatron, der er designet til at give dig den bedste cykeloplevelse. Denne styrepatron er udstyret med dobbelt forseglet leje og stållejer, der sikrer en glat og problemfri kørsel.

Styrepatronen er også udstyret med anodiseret aluminium hætter, der giver den et stilfuldt og moderne udseende. Derudover medfølger der også en stik, så du nemt kan montere styrepatronen på din cykel.

Pro ZS44 Styrfitting Obere 28,6 mm Sort har en diameter på 28,6 mm og er lavet af stål, der sikrer en holdbar og langvarig brug. Hvis du vil have en pålidelig og holdbar styrepatron til din cykel, er Pro ZS44 Styrfitting Obere 28,6 mm Sort det perfekte valg for dig.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro ZS44 Styrfitting Obere 28,6 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro ZS44 Styrfitting Obere 28,6 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter