PRO Vibe Carbon Frempind - Sort

2.231,34 kr 1.896,63 kr

Du redder 15% (-2.489,59 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer PRO Vibe Carbon Frempind - Sort

  • Materiale: Carbon
  • Diameter: 31,8 mm
  • Længder: 70 mm, 80 mm, 90 mm, 100 mm, 110 mm
  • Vinkel: 8 grader
  • Vægt: 120g
  • Kompatibel med Shimano Di2 batteriintegration
  • Aerodynamisk optimeret design
  • Invertibelt design

Beskrivelse

PRO Vibe Carbon frempind er designet til at matche din cykels slanke udseende og ydeevne. Fremstillet af letvægts UD-carbon er dette moderne design lige så hurtigt op eller ned ad bakker uden at ofre håndtering som enhver anden frempind på markedet!

Indeholder en 8 graders camber for at forbedre aerodynamikken både i stående vandsituationer og ved høje hastigheder, hvor vindmodstanden bliver betydelig; disse funktioner sikrer maksimal kraftoverførsel og komfort over de længste afstande. Også takket være dets innovative fastgørelsessystem, som giver dig mulighed for en total justering selv under lange ture.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO Vibe Carbon Frempind - Sort købte også

Nyligt viste produkter