Pro Flaskeholder Venstre Side - Hvid

115,22 kr 97,96 kr

Du redder 15% (-128,38 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Pro Flaskeholder Venstre Side - Hvid

  • Materiale: Aluminium
  • Venstre version
  • Velegnet til 74 mm tromler
  • Vægt: 46g
  • Skruer medfølger

Beskrivelse

Pro Flaskeholder Venstre Side Hvid er en fantastisk tilføjelse til din cykel, hvis du er på udkig efter en pålidelig og holdbar flaskeholder. Denne flaskeholder er lavet af aluminium, hvilket gør den både let og stærk. Den er designet til at passe til venstre side af din cykel og er velegnet til 74 mm tromler.

Med en vægt på kun 46g er denne flaskeholder utrolig let og vil ikke tilføje unødvendig vægt til din cykel. Skruer medfølger, så du kan nemt montere den på din cykel. Den hvide farve giver et stilfuldt og moderne look, der vil se godt ud på enhver cykel.

Samlet set er Pro Flaskeholder Venstre Side Hvid en pålidelig og holdbar flaskeholder, der er perfekt til enhver cyklist. Den er let, stærk og nem at montere, og dens stilfulde design vil se godt ud på enhver cykel. Hvis du vil have en flaskeholder, der vil holde din drikkevare sikkert på plads, så er denne flaskeholder et godt valg.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Flaskeholder Venstre Side - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro Flaskeholder Venstre Side - Hvid købte også

Nyligt viste produkter