Pro Turnix Team Sadel - Sort

1.561,92 kr 1.327,62 kr

Du redder 15% (-1.742,74 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Pro Turnix Team Sadel - Sort

  • Polstring: letvægts EVA
  • Længder: 132 mm, 142 mm, 152 mm
  • Vægt: 209g
  • Carbon skinner
  • Anatomisk form
  • Syntetisk læderfor
  • Base: forstærket med carbon in-Mould
  • Designet til moderat fleksible ryttere, der foretrækker en afbalanceret trykfordeling.

Beskrivelse

Turnix Team PRO sadlen er designet til at give en bedre oplevelse med din sportscykel. De har en in-Mould carbon base sat over lette carbon skinner og en bølget sidevægsprofil, der sikrer, at de er ideelle til moderat fleksible ryttere, der foretrækker en balanceret trykfordeling gennem hele deres tur.

PRO Turnix Team sadler fås i tre forskellige bredder, der passer til en bred vifte af ryttere. De har også et bueformet hulrum, der aflaster trykket på siderne, hvilket er perfekt til lange ture.

Fås i 132, 142 og 152 millimeter versioner. bredde.

p>

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Turnix Team Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter