Pro Turnix Crmo Sadel - Sort

59,99 kr 59,99 kr

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Pro Turnix Crmo Sadel - Sort

  • Materiale: Nylon / Syntetisk læder
  • Længder: 142 mm, 152 mm
  • Anatomisk hul
  • Krom skinner
  • Vægt: 277g

Beskrivelse

PRO Turnix Crmo sadlen har en bølget sideprofil og en semi-afrundet ryg, hvilket sikrer, at disse sadler er ideelle til moderat fleksible ryttere, der foretrækker et mere jævnt layout. tryk afbalanceret. Den har en nylonbase monteret på CRMO-skinner med PU-polstring suppleret med en anatomisk hulning for at garantere komfort.

Fås i 142 og 152 millimeter brede versioner.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Turnix Crmo Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter