PRO Tharsis 3Five CNC Frempind - Sort

892,49 kr 758,61 kr

Du redder 15% (-995,81 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer PRO Tharsis 3Five CNC Frempind - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Diameter: 35 mm
  • Længder: 35 mm, 45 mm, 55 mm
  • Vinkel: 0 grader
  • Vægt: 150g

Beskrivelse

THARSIS 3Five CNC Stem fra PRO er et ekstra stort svinghjul med en diameter på 35 mm til bjerg- og stikørsel. Fremstillet af AL 7050 aluminium med en 0 graders vinkel, kan denne pålidelige montering perfekt kombineres med et af fuldstørrelsesstyrene (fås i 35/45/55 mm længder). Med en vægt på 150 gram vil du ikke kun føle dig mere komfortabel, men også din cykel.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO Tharsis 3Five CNC Frempind - Sort købte også

Nyligt viste produkter