PRO Tharsis 3Five High Rise Carbon Styr 800 mm - Sort

1.487,54 kr 1.078,44 kr

Du redder 28% (-3.042,91 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer PRO Tharsis 3Five High Rise Carbon Styr 800 mm - Sort

  • Materiale: Carbon
  • Bredde: 800 mm
  • Diameter: 35 mm
  • Rygvinkel: 9 grader
  • Advance vinkel: 4 grader
  • Højde: 30 mm
  • Vægt: 210g

Beskrivelse

PRO Tharsis 3Five High Rise Carbon Styr 800 mm Sort er en fantastisk styre til cyklister, der ønsker at forbedre deres præstationer på sporet. Dette styre er lavet af høj kvalitet carbon materiale, hvilket gør det let og holdbart. Med en bredde på 800 mm og en diameter på 35 mm, giver dette styre en god balance mellem stabilitet og kontrol.

Styrets rygvinkel på 9 grader og advance vinkel på 4 grader giver en behagelig og ergonomisk position for cyklisten. Højden på 30 mm giver også en god balance mellem komfort og kontrol. Med en vægt på kun 210g er dette styre også meget let, hvilket gør det ideelt til cyklister, der ønsker at reducere vægten på deres cykel.

PRO Tharsis 3Five High Rise Carbon Styr 800 mm Sort er et fremragende valg til cyklister, der ønsker at forbedre deres præstationer på sporet. Med dens lette og holdbare design, ergonomiske position og balance mellem stabilitet og kontrol, vil dette styre hjælpe dig med at nå nye højder i din cykling.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer PRO Tharsis 3Five High Rise Carbon Styr 800 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte PRO Tharsis 3Five High Rise Carbon Styr 800 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter