Pro Stealth Team Sadel - Sort

1.561,92 kr 1.327,62 kr

Du redder 15% (-1.742,74 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Pro Stealth Team Sadel - Sort

  • Materiale: EVA-skum
  • Længder: 142 mm, 152 mm
  • Vægt: 161g
  • Carbon skinner
  • Anatomisk form
  • Syntetisk læderfor
  • Base: forstærket med carbon in-Mould

Beskrivelse

PRO Stealth Team-sadlen er det perfekte valg til landevejscyklister, der opretholder en aggressiv og aerodynamisk position på deres cykel. En kulstofforstærket polymerbase sidder på robuste aluminiumsskinner dækket af let EVA-polstring for at holde dig komfortabelt på plads, mens premium-læder giver den den højtydende følelse.

PRO Stealth Team-sadlen er designet til ryttere, der ønsker den mest behagelige pasform som muligt. Med sin brede tåboks og tredobbelte brodesign sikrer netop denne model, at du kan læne dig fra bækken til jagende position uden problemer.

Fås i versioner med 142 og 152 millimeter bredde.< /p>

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Stealth Team Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter