Pro Stealth Sport Sadel - Sort

892,49 kr 758,61 kr

Du redder 15% (-995,81 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Pro Stealth Sport Sadel - Sort

  • Polstring: letvægts EVA
  • Længder: 142 mm, 152 mm
  • Vægt: 267g
  • Krom skinner
  • Anatomisk form
  • Blødt og slidstærkt PU-for minimerer friktionen med shortsene
  • Base: forstærket med carbon in-Mould
  • Designet til cyklister, der bruger en aerodynamisk og fremadrettet position på cyklen
  • Stort anatomisk mellemrum reducerer trykket

Beskrivelse

PRO Stealth Sport-sadlen er designet til at give den ideelle position til cykling og skabe en bedre oplevelse på din sportscykel. Dets aerodynamiske design hjælper med at reducere vindmodstanden og forbedrer hastigheden og holder din afstand til andre cyklister i løb eller gruppeture.

Den er designet til at få dig til at føle dig godt tilpas under dine lange ture. og konkurrence. Den har en fladere tåprofil, som reducerer trykket, samtidig med at den bevarer en aggressiv kørestilling.

Pro Stealth Sport-sadlen har en in-Mould kulfiberbase, en let EVA-polstring og et slidstærkt PU-for. Det betyder, at den ikke kun er let, men også stærk nok til enhver cykel.142mm modellen vejer 267 gram, mens 152mm versionen vejer 278 gram; begge er kompatible med alt PRO-tilbehør, så du kan tilpasse din tur yderligere ved at tilføje noget ekstra komfort, hvis du har brug for det.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Stealth Sport Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter