Pro Stealth Sadel - Sort

2.305,72 kr 1.959,85 kr

Du redder 15% (-2.572,60 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Pro Stealth Sadel - Sort

  • Materiale: EVA-skum
  • Længder: 142 mm, 152 mm
  • Vægt: 145g
  • Carbon skinner
  • Anatomisk form
  • Syntetisk læderfor

Beskrivelse

PRO Stealth-sadlen er designet til at reducere modstand og øge hastigheden, hvilket gør den perfekt til racerløb eller lange ture. Den har en aerodynamisk profil, der bevarer komforten, selv når du skubber dine grænser på banen.

PRO Stealth sadlen er en slank, let og holdbar model lavet af en polymer forstærket med kulfiber, der fås til at passe 142 eller 152 millimeter i bredden. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og har justerbare aluminiumssædestænger samt komfortabel EVA-polstring for at holde dig komfortabel. Virksomheden tilbyder to krommodeller, der vejer mindre end 200 gram, sammen med dens dyrere version, men smukt designet, forkromet stål, vejer lige under 250 gram.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Stealth Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter