Pro Stealth Performance Sadel - Sort

1.115,63 kr 948,28 kr

Du redder 15% (-1.244,76 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Pro Stealth Performance Sadel - Sort

  • Materiale: EVA-skum
  • Længder: 142 mm, 152 mm
  • Vægt: 204 g
  • Rustfri stålskinner
  • Anatomisk form
  • Syntetisk læderfor
  • Base: forstærket med carbon in-Mould

Beskrivelse

PRO Stealth Performance sadlen er et tilbehør til højtydende landevejscykler. Den er designet til dem, der opretholder en aggressiv og aerodynamisk position på cyklen, hvilket betyder, at du kan vinde flere løb.

Pro Stealth Performance Saddle er en kraftfuld og stiv sadel, der den fås i 142 og 152 mm brede versioner. Den kulstofforstærkede polymerbase sidder på skinner i rustfrit stål dækket af let EVA-polstring og toppet med PU-læder for maksimal komfort.

Pro Stealth Performance Saddle er designet til at passe til cyklister i alle former og størrelser takket være dens tredobbelt brodesign og bred næse.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Stealth Performance Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter