Pro Stealth Offroad Sadel - Sort

1.190,02 kr 1.011,50 kr

Du redder 15% (-1.327,84 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Pro Stealth Offroad Sadel - Sort

  • Materiale: EVA-skum
  • Længder: 142 mm, 152 mm
  • Vægt: 195g
  • Rustfri stålskinner
  • Anatomisk form
  • Syntetisk læderfor
  • Base: Kulstofforstærket polymer i form
  • Inkorporerer en C-Tech brostøtte

Beskrivelse

Den nye PRO Stealth Offroad er en revolutionerende sadel, der er designet til at give den ultimative cykeloplevelse i vej- og bjergløb. Den er let og tilbyder komfort over lange afstande, samtidig med at den bevarer en fantastisk støttende struktur, hvilket betyder, at du kan køre ved høje hastigheder uden at bekymre dig om smerte eller ubehag.

EVA-polstringen har et offroad-specifikt laminat og tilbyder en naturlig følelse, der er designet til at aflaste trykket, selv når du opretholder en aggressiv fremadrettet position. 142-millimeter-modellen er let med kun 195 gram, mens der også er 152-millimeter muligheder for dem, der har brug for mere støtte.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Stealth Offroad Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter