Pro Stealth Curved Team Sadel - Sort

219,99 kr 219,99 kr

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro Stealth Curved Team Sadel - Sort

  • Materiale: EVA-skum
  • Længder: 142 mm, 152 mm
  • Vægt: 161g
  • Carbon skinner
  • Anatomisk form
  • Syntetisk læderfor
  • Base: forstærket med carbon in-Mould
  • Afrundet bagprofil

Beskrivelse

PRO Stealth Curved Team-sadlen er designet til at give dig en forbedret oplevelse, mens du cykler. Dens aggressive og aerodynamiske form giver den perfekte balance mellem komfort og ydeevne, så din position på cyklen ikke begrænser, hvor langt eller hvor hurtigt du kan gå.

Sadlen er designet. for at give dig den mest behagelige oplevelse, mens du kører. Den har en afrundet rygprofil og let tilspidsede spidser, der hjælper med at bevæge sig til henholdsvis venstre eller højre; den har også hævede områder i begge ender, så dem, der foretrækker en aero-position, kan bevare stabiliteten, mens de træder i pedalerne uden at føle ubehag i benene!

PRO Stealth Curved Team Saddle har en polymerbase forstærket med carbon, en let EVA polstring og elegante skinner. Den fås i 142 eller 152 mm bredde versioner til cyklister, der ønsker mere komfort, når de kører.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Stealth Curved Team Sadel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Stealth Curved Team Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter