Pro Stealth Curved Performance Sadel - Sort

149,99 kr 149,99 kr

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro Stealth Curved Performance Sadel - Sort

  • Materiale: EVA-skum
  • Længder: 142 mm, 152 mm
  • Vægt: 203g
  • Rustfri stålskinner
  • Anatomisk form
  • Syntetisk læderfor
  • Base: forstærket med carbon in-Mould
  • Afrundet bagprofil

Beskrivelse

PRO Stealth Curved Performance Saddle er designet til konkurrencedygtige landevejscyklister, som opretholder en aggressiv og aerodynamisk position på cyklen, men som også bevæger sig sidelæns ved siden af ​​sadlen, mens træde i pedalerne.

Overgangen fra PRO Stealth Performance-sadlen til denne er ret problemfri. Først og fremmest har den en afrundet bagprofil, der giver mulighed for en mere behagelig bevægelse til venstre og højre under pedalerne. For det andet er bredden ved næsen af ​​cyklens sæde også blevet reduceret, så den kan følge med i den jævne kørsel, uden at du til tider føler dig for overvældet. Endelig vil det hævede område bag, hvor du sidder, hjælpe dig med at bevare en aerodynamisk position, samtidig med at du får støtte, hvor du har mest brug for det.

PRO Stealth Curved Performance Saddle er lavet til en behagelig og flot. Dets slanke design har en kulstofforstærket polymerbase, rustfri stålskinner og letvægts EVA-polstring, der er dækket af et blødt PU-læderetui for at overleve alt andet på markedet.

Fås i versioner på 142 og 152 millimeter brede.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Stealth Curved Performance Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter