Pro Stativ til hjuljustering - Sort

1.078,44 kr 780,92 kr

Du redder 28% (-2.212,97 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro Stativ til hjuljustering - Sort

  • Inkluderer centreringsindikatorer til hjul og bremseskiver
  • Kompatibel med alle typer hjul
  • Fjederbelastet indikatorstift
  • Folde

Beskrivelse

Pro Stativ til hjuljustering Sort er et must-have produkt for enhver cykelentusiast. Dette stativ er designet til at gøre hjuljusteringen nemmere og mere præcis. Med inkluderede centreringsindikatorer til hjul og bremseskiver kan du være sikker på, at dine hjul er perfekt justeret hver gang.

Dette stativ er kompatibelt med alle typer hjul, så uanset om du har en racercykel, mountainbike eller en citybike, kan du bruge dette stativ til at justere dine hjul. Den fjederbelastede indikatorstift gør det nemt at justere hjulet, og du kan være sikker på, at det er sikkert og stabilt under hele processen.

Pro Stativ til hjuljustering Sort er også foldbart, så det er nemt at opbevare og transportere. Dette gør det til det perfekte valg for cykelentusiaster, der ønsker at have et praktisk og effektivt værktøj til hjuljustering.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Stativ til hjuljustering - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Værktøj til dæk & hjul

Kunder, der købte Pro Stativ til hjuljustering - Sort købte også

Nyligt viste produkter