Pro Beslag Sports kamera Sadel - Sort

148,69 kr 111,50 kr

Du redder 25% (-276,62 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro Beslag Sports kamera Sadel - Sort

  • Materiale: CNC bearbejdet aluminium
  • Indeholder: 2 sekskantskruer
  • Kan tilpasses til sadler
  • Kompatibel med sportskameraer fra Shimano, GoPro, Rollei, Garmin, CamOne
  • Vægt: 17g

Beskrivelse

Pro Beslag Sports kamera Sadel Sort er en fantastisk tilføjelse til din cykel, hvis du er en ivrig cyklist og ønsker at optage dine ture. Denne sadel er lavet af CNC-bearbejdet aluminium, hvilket gør den både holdbar og let. Den vejer kun 17g, så den vil ikke tilføje nogen ekstra vægt til din cykel.

Denne sadel er kompatibel med sportskameraer fra Shimano, GoPro, Rollei, Garmin og CamOne, så du kan optage dine ture i høj kvalitet. Den leveres med to sekskantskruer, så du kan montere den på din cykel. Den kan også tilpasses til forskellige sadler, så den passer perfekt til din cykel.

Med Pro Beslag Sports kamera Sadel Sort kan du optage dine ture og dele dem med dine venner og familie. Det er en fantastisk måde at dokumentere dine cykeloplevelser og se tilbage på dem senere. Køb denne sadel i dag og tag din cykling til det næste niveau!

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Beslag Sports kamera Sadel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro Beslag Sports kamera Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter