Pro Spacere Sæt 3/5/10 / 15mm - Grå

133,81 kr 104,06 kr

Du redder 22% (-221,28 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Pro Spacere Sæt 3/5/10 / 15mm - Grå

  • Materiale: Carbon
  • Sættet indeholder 3, 5, 10 og 15 mm afstandsstykker
  • 1-1 / 8" eller 1-1 / 4" kompatibel

Beskrivelse

Pro Spacere Sæt 3/5/10 / 15mm Grå er et sæt afstandsstykker, der er perfekte til cyklister, der ønsker at justere højden på deres styr. Disse afstandsstykker er lavet af carbon, hvilket gør dem lette og holdbare.

Sættet indeholder 3, 5, 10 og 15 mm afstandsstykker, så du kan justere højden på dit styr præcis som du ønsker det. Disse afstandsstykker er kompatible med både 1-1 / 8" og 1-1 / 4" styr, så de passer til de fleste cykler.

Med Pro Spacere Sæt 3/5/10 / 15mm Grå kan du nemt justere din cykels højde og få en mere behagelig køreoplevelse. Disse afstandsstykker er nemme at installere og vil hjælpe dig med at opnå den perfekte cykelposition.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Spacere Sæt 3/5/10 / 15mm - Grå

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Spacere

Kunder, der købte Pro Spacere Sæt 3/5/10 / 15mm - Grå købte også

Nyligt viste produkter