Pro QR Sadelklemme 34,9 mm med håndtag - Sort

66,87 kr 56,83 kr

Du redder 15% (-74,68 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro QR Sadelklemme 34,9 mm med håndtag - Sort

  • Diameter: 34,9 mm
  • Legeringsmateriale
  • Quick release bolte

Beskrivelse

Pro QR Sadelklemme 34,9 mm med håndtag Sort er en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Denne sadelklemme er designet med en diameter på 34,9 mm og er lavet af legeringsmateriale, hvilket gør den både holdbar og let.

Denne sadelklemme er også udstyret med quick release bolte, hvilket gør det nemt at justere sadlen efter behov. Med et enkelt tryk på håndtaget kan du justere sadlen i den ønskede position og være klar til at fortsætte din cykeltur.

Pro QR Sadelklemme 34,9 mm med håndtag Sort er en pålidelig og praktisk løsning til alle dine sadeljusteringsbehov. Den er nem at installere og bruge, og dens holdbare design sikrer, at den vil vare i mange år fremover.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro QR Sadelklemme 34,9 mm med håndtag - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro QR Sadelklemme 34,9 mm med håndtag - Sort købte også

Nyligt viste produkter