PRO PLT Compact Styr 31.8 mm - Sort

446,21 kr 379,27 kr

Du redder 15% (-497,90 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer PRO PLT Compact Styr 31.8 mm - Sort

  • Materiale: Aluminium 2014 DB
  • Diameter: 31,8 mm
  • Længder: 360 mm, 308 mm, 400 mm, 420 mm, 440 mm
  • Vægt: 255 gr
  • Kompakt kurve af krogene
  • Fald: 128 mm
  • Rækkevidde: 75 mm
  • Afrundet topform

Beskrivelse

PRO PLT Compact Black-styret er det perfekte valg for cyklister, der ønsker større kontrol og fleksibilitet på deres landevejscykel. Lavet af 2014 DB-aluminium tilbyder den en kompakt kurve, der letter overgangen til faldene og giver overlegen kontrol til mindre fleksible ryttere. Derudover kræver det kompakte krogkurve-design kun en lille ændring i position, når man skifter fra håndtagene til drops, hvilket gør det nemt for ryttere at ændre position. Så hvis du leder efter et styr, der giver dig en bedre oplevelse på din sportscykel, er PLT Compact det perfekte valg.

Fås i forskellige længder: 360 mm, 380 mm, 400 mm.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Styr

Kunder, der købte PRO PLT Compact Styr 31.8 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter