PRO PLT Compact Carbon Styr 31.8 mm - Sort

269,99 kr 269,99 kr

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer PRO PLT Compact Carbon Styr 31.8 mm - Sort

  • Materiale: Carbon
  • Længder: 380 mm, 400 mm, 420 mm, 440 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Kompakt design
  • Oversize ergonomisk overdel
  • Vægt: 220g
  • Fald: 130 mm
  • Rækkevidde: 80 mm
  • Flare: 2 grader

Beskrivelse

PRO PLT Carbon Compact Black-styret giver dig den stabilitet og kontrol, du skal bruge for at tage din sportscykling til næste niveau. Lavet af UD T700 carbon, dette styr har en lille åbning for større kontrol under kørsel. Designet til at give en bedre oplevelse på din sportscykel, er PLT Carbon Compact robust og stiv, hvilket gør den perfekt til dem, der kan lide at skubbe deres grænser på vejen. Det ekstra store topområde giver en ergonomisk håndposition, suppleret med de kompakte drops, som også har en 2 graders flare for bedre kontrol. Uanset om du leder efter et nyt styr til din racercykel eller bare ønsker en opgradering fra din nuværende, er PLT Carbon Compact det perfekte valg.

Fås i forskellige længder: 380 mm, 400 mm, 420 mm, 440 mm.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer PRO PLT Compact Carbon Styr 31.8 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelstyr

Kunder, der købte PRO PLT Compact Carbon Styr 31.8 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter