Pro Performance Mini Tool Multifunktionsværktøj 22 Funktioner

323,48 kr 274,99 kr

Du redder 15% (-360,67 kr)

1 Anmeldelse
80% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Pro Performance Mini Tool Multifunktionsværktøj 22 Funktioner

 • Materiale: Aluminium
 • Stålspidser
 • Kompakt design
 • 22 Funktioner
 • Indeholder unbrakonøgler og Torx nøgler
 • Integreret aftagelig
 • 12-trins kompatibel
 • Indeholder skruetrækkere og egernøgler
 • Indeholder kædeværktøj

Beskrivelse

Pro Performance Mini Tool Multifunktionsværktøj 22 Funktioner er et must-have værktøj til enhver cyklist. Dette værktøj er lavet af aluminium og har stålspidser, hvilket gør det holdbart og let at bruge. Det kompakte design gør det nemt at opbevare i din cykeltaske eller lomme, så du altid har det ved hånden, når du har brug for det.

Med 22 forskellige funktioner er dette værktøj meget alsidigt og kan bruges til en lang række reparationer og justeringer på din cykel. Det indeholder unbrakonøgler og Torx nøgler, som er essentielle værktøjer til at justere og reparere forskellige dele på din cykel. Derudover har det også skruetrækkere og egernøgler, som er nyttige til mindre justeringer.

Værktøjet er også 12-trins kompatibelt og indeholder et kædeværktøj, så du kan reparere din kæde, hvis den går i stykker under en tur. Det integrerede aftagelige design gør det nemt at bruge og opbevare, og det er også let at rengøre og vedligeholde.

Alt i alt er Pro Performance Mini Tool Multifunktionsværktøj 22 Funktioner et fantastisk værktøj til enhver cyklist, der ønsker at være forberedt på enhver situation. Det er alsidigt, holdbart og nemt at bruge, og det vil helt sikkert være en god investering for enhver cyklist.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Performance Mini Tool Multifunktionsværktøj 22 Funktioner

4/5

80%

1 evalueringer

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. loliv83

  80%
  Oversat fra fransk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Meget god oplevet kvalitet

  Meget god oplevet kvalitet

Kunder, der købte Pro Performance Mini Tool Multifunktionsværktøj 22 Funktioner købte også

Nyligt viste produkter