PRO LT Adjustable Frempind - Sort

334,64 kr 284,43 kr

Du redder 15% (-373,47 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer PRO LT Adjustable Frempind - Sort

  • Materiale: Anodiseret aluminium
  • Længder: 90 mm, 110 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Justerbar vinkel: 30 til 40 grader
  • Vægt: 255g
  • Hovedlåssystem til frontklemme
  • Til landevejs- og terræncykler

Beskrivelse

PRO LT er den perfekte frempind til enhver cykel, uanset om du kører på eller terræn. Denne lette frempind tilbyder justerbar vinkel fra -30° til +40 grader, så ryttere i alle størrelser komfortabelt kan justere deres position, mens de nyder alt, hvad naturen har i vente for dem.

Den lyse aluminiumsfinish gør den alsidig nok til både prøvekørsel og pendling rundt i byen; men hvis disse opgaver ikke passer til dine behov, er der også muligheder som 90 mm (let) og 110 mm længde versionen, der vejer kun 255 gram i alt med begge længder udstyret på cyklerne.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO LT Adjustable Frempind - Sort købte også

Nyligt viste produkter