PRO LT Compact Styr 31.8 mm - Sort

371,83 kr 260,26 kr

Du redder 30% (-829,86 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer PRO LT Compact Styr 31.8 mm - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Diameter: 31,8 mm
  • Længder: 380 mm, 400 mm, 420 mm, 440 mm
  • Kompakte kurvekroge
  • Afrundet topsektion
  • Vægt: 280 gr
  • Fald: 125 mm
  • Rækkevidde: 70 mm

Beskrivelse

PRO LT Compact Black er det perfekte styr til sportscykelryttere, der ønsker maksimal komfort og kontrol. Takket være dens kompakte formede klemmer er den let at skifte fra midten eller håndtagene til stangenderne, hvilket gør den perfekt til ryttere med mindre hænder. Bremse- og skiftehåndtagene er også nemmere at nå, hvilket gør dem perfekte til ryttere med Shimano kortrejseskiftere. Lavet af letvægtsaluminium er LT Compact stærk og holdbar, men giver stadig en behagelig tur. Hvis du leder efter et styr, der giver dig den bedst mulige oplevelse på din sportscykel, skal du ikke lede længere end LT Compact.

Fås i forskellige længder: 380 mm, 400 mm, 420 mm, 440 mm.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer PRO LT Compact Styr 31.8 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelstyr

Kunder, der købte PRO LT Compact Styr 31.8 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter