PRO LT Alloy Riser Styr 800 mm - Sort

409,02 kr 275,13 kr

Du redder 33% (-995,88 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer PRO LT Alloy Riser Styr 800 mm - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Bredde: 800 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Hæve: 20 mm
  • Fremføringsvinkel: 5 grader
  • Rygvinkel: 9 grader
  • Vægt: 346g
  • Den kan skæres ved markeringerne, der tydeligt angiver klippestedet og dermed tilpasse bredden

Beskrivelse

PRO LT Alloy Riser Styr 800 mm Sort er en fantastisk cykelstyr, der er lavet af aluminium. Den er designet til at give dig den bedste oplevelse, når du cykler på din mountainbike eller din racercykel. Med en bredde på 800 mm og en diameter på 31,8 mm er denne styr både stærk og holdbar.

Styrets hæve på 20 mm giver dig mulighed for at justere din kørestilling og finde den mest komfortable position. Fremføringsvinklen på 5 grader og rygvinklen på 9 grader giver dig også mulighed for at tilpasse din kørestilling og få den bedste ydeevne ud af din cykel.

PRO LT Alloy Riser Styr 800 mm Sort vejer kun 346g, hvilket gør det til en let og nem styr at håndtere. Det kan også skæres ved markeringerne, der tydeligt angiver klippestedet, så du kan tilpasse bredden til din personlige præference.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer PRO LT Alloy Riser Styr 800 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte PRO LT Alloy Riser Styr 800 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter