PRO LT Frempind 17 grader - Sort

260,26 kr 221,21 kr

Du redder 15% (-290,46 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer PRO LT Frempind 17 grader - Sort

  • Materiale: Anodiseret aluminium
  • Længder: 70 mm, 80 mm, 90 mm, 100 mm, 110 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Vinkel: 17 grader
  • Vægt: 148g
  • Hovedlåssystem til frontklemme

Beskrivelse

Den sorte PRO LT 17 Degree frempind er perfekt til dem, der ønsker en sikker og stabil fastgørelse af frontklemmen. Anodiseret 6061 aluminium og hovedlåsesystemet arbejder sammen for at give dig multidisciplinær kraft, der er både let og holdbar. Forskellige længder giver dig mulighed for at finde den perfekte pasform til dine behov, mens 31,8 mm klemmediameter giver en tæt pasform.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO LT Frempind 17 grader - Sort købte også

Nyligt viste produkter