PRO Koryak E-Performance Alloy Frempind - Sort

617,28 kr 524,68 kr

Du redder 15% (-688,76 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer PRO Koryak E-Performance Alloy Frempind - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Længder: 35 mm, 45 mm, 55 mm
  • Diameter: 35 mm
  • Vinkel: 0 grader
  • Integration med Shimano DI2

Beskrivelse

Det er nu nemmere end nogensinde at forbedre din præstation på cyklen! PRO Koryak E-Performance frempinden kan bruges til at kombinere med et hvilket som helst af vores MTB-styr, hvilket garanterer et æstetisk design, samt maksimal kontrol og vibrationsdæmpning >. Dette overdimensionerede aluminiumsbeslag passer perfekt til 35 mm styr, mens det giver lige nok løft til de 45 mm eller 55 mm ryttere, der ønsker at øge deres gearingsprocent over tid uden at gøre stanghøjden for høj. store kast ud af balancepunkter ved hårde sving.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO Koryak E-Performance Alloy Frempind - Sort købte også

Nyligt viste produkter