PRO Koryak Carbon Flat Top Styr 740 mm - Sort

1.190,02 kr 892,49 kr

Du redder 25% (-2.213,05 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer PRO Koryak Carbon Flat Top Styr 740 mm - Sort

  • Materiale: Carbon
  • Bredde: 740 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Hæve: 5 mm
  • Rekylvinkel: 9 grader
  • Åbning: 5 grader
  • Vægt: 170g
  • Den kan skæres ved markeringerne, der tydeligt angiver klippestedet og dermed tilpasse bredden

Beskrivelse

PRO Koryak Carbon Flat Top Styr 740 mm Sort er en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Dette styr er lavet af carbon, hvilket gør det let og holdbart. Med en bredde på 740 mm og en diameter på 31,8 mm er det perfekt til mountainbiking og andre former for cykling.

Styret har en hæve på 5 mm og en rekylvinkel på 9 grader, hvilket giver en behagelig og ergonomisk kørestilling. Åbningen på 5 grader giver også mulighed for at tilpasse styret til dine personlige præferencer.

Med en vægt på kun 170g er dette styr let og nemt at håndtere. Det kan også skæres ved markeringerne, der tydeligt angiver klippestedet, så du kan tilpasse bredden til din cykel og personlige præferencer.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer PRO Koryak Carbon Flat Top Styr 740 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte PRO Koryak Carbon Flat Top Styr 740 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter