PRO Koryak Frempind 0 grader - Sort

487,12 kr 414,08 kr

Du redder 15% (-543,28 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer PRO Koryak Frempind 0 grader - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Diameter: 31,8 mm
  • Længder: 35 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm
  • Vinkel: 0 grader
  • Vægt: 137g
  • Designet til bjerg, trail og langrend
  • Shimano Di2 integration
  • Hovedlåssystem til sikker fastgørelse af frontklemmen

Beskrivelse

Pro Koryak 0 grader sort frempind er en fremragende mulighed for dem, der leder efter en pålidelig og modstandsdygtig frempind til deres bjerg-, touring- eller langrendscykel. Den er lavet af letvægtsaluminium og er holdbar og nem at installere, og takket være Shimano Di2-integration er den kompatibel med en lang række skiftesystemer. Headlock-systemet sikrer sikker fastgørelse af frontklemmen, mens diameteren på 31,8 mm giver stivhed og reaktionsevne. Vægten på 137 g gør den til en af ​​de letteste muligheder på markedet, og vinklen på 0 grader gør den perfekt til aggressiv kørsel.

Uanset om du kører på stierne eller tager på langrendsture, er den sorte PRO Koryak 0 Degree Stem et godt valg.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO Koryak Frempind 0 grader - Sort købte også

Nyligt viste produkter