Pro Skrue Kappe für Steuersätze 6x30 mm - Sort

18,52 kr 15,77 kr

Du redder 15% (-20,45 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro Skrue Kappe für Steuersätze 6x30 mm - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Diameter: 6mm
  • Længde: 36mm
  • Gevindlængde: 30 mm

Beskrivelse

Pro Skrue Kappe für Steuersätze 6x30 mm Sort er en aluminiumskappe, der er designet til at passe til styresæt med en diameter på 6 mm og en gevindlængde på 30 mm. Med en længde på 36 mm er denne skruekappe en pålidelig og holdbar løsning til at beskytte dit styresæt mod støv og snavs.

Denne skruekappe er let at installere og kan bruges til både mountainbikes og racercykler. Den er også tilgængelig i en sort farve, der passer til de fleste cykeldesign.

Hvis du vil have en pålidelig og holdbar skruekappe til dit styresæt, er Pro Skrue Kappe für Steuersätze 6x30 mm Sort det perfekte valg. Køb den i dag og beskyt dit styresæt mod støv og snavs.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Skrue Kappe für Steuersätze 6x30 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrfittings

Kunder, der købte Pro Skrue Kappe für Steuersätze 6x30 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter