Pro IS42 Styrfitting Obere 28,6 mm - Sort

226,79 kr 192,79 kr

Du redder 15% (-252,89 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Pro IS42 Styrfitting Obere 28,6 mm - Sort

  • Højkvalitets premium styrepatron
  • Dobbelt forseglet leje
  • Stållejer
  • Anodiseret aluminium hætter
  • Stik medfølger
  • Diameter: 28,6 mm
  • Materiale: stål

Beskrivelse

Pro IS42 Styrfitting Obere 28,6 mm Sort er en højkvalitets premium styrepatron, der er designet til at give dig den bedste cykeloplevelse. Denne styrepatron er udstyret med dobbelt forseglet leje og stållejer, der sikrer en glat og problemfri kørsel.

Styrepatronen er også udstyret med anodiseret aluminium hætter, der giver den et stilfuldt og moderne udseende. Der medfølger også en stik, så du nemt kan montere styrepatronen på din cykel.

Med en diameter på 28,6 mm og materiale af stål, er denne styrepatron holdbar og pålidelig. Den er ideel til cyklister, der ønsker at opgradere deres cykel og få den bedste ydeevne ud af den.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro IS42 Styrfitting Obere 28,6 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro IS42 Styrfitting Obere 28,6 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter