Pro Styrfitting Hybrid leje 41,8 mm - Blå

240,17 kr 204,17 kr

Du redder 15% (-267,77 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro Styrfitting Hybrid leje 41,8 mm - Blå

  • Materiale: Stål
  • Cykeltype: hybrid
  • Styrerørstørrelse: 1-1 / 8"
  • Indvendig diameter: 30,2 mm
  • Udvendig diameter: 41,8 mm
  • Højde: 6,3 mm
  • Indvendig og udvendig vinkel: 45 grader

Beskrivelse

Pro Styrfitting Hybrid leje 41,8 mm Blå er en stærk og holdbar styrfitting, der er designet til hybridcykler. Den er lavet af stål, hvilket giver den en høj grad af holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid og stød. Med en styrerørstørrelse på 1-1 / 8" passer den til de fleste hybridcykler.

Den indvendige diameter på 30,2 mm og den udvendige diameter på 41,8 mm sikrer en perfekt pasform og en stabil montering af styret på cyklen. Med en højde på 6,3 mm og en indvendig og udvendig vinkel på 45 grader er denne styrfitting nem at installere og justere.

Pro Styrfitting Hybrid leje 41,8 mm Blå er en pålidelig og holdbar løsning til alle hybridcyklister, der ønsker at opgradere deres cykel med en stærk og pålidelig styrfitting. Med dens høje kvalitet og holdbarhed vil den give dig mange års problemfri cykling.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Styrfitting Hybrid leje 41,8 mm - Blå

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro Styrfitting Hybrid leje 41,8 mm - Blå købte også

Nyligt viste produkter