Pro Griffon Performance Sadel - Sort

119,99 kr 119,99 kr

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro Griffon Performance Sadel - Sort

  • Polstring: letvægts EVA
  • Længder: 142 mm, 152 mm
  • Vægt: 209g
  • Rustfri stålskinner
  • Anatomisk form
  • Slidstærkt PU-cover
  • Base: forstærket med carbon in-Mould
  • Designet til mindre fleksible cyklister med en tendens til at bevæge sig mere på sadlen.
  • Anatomisk fordybning for at aflaste tryk.

Beskrivelse

PRO Griffon Performance Saddle er designet til at give dig en bedre oplevelse på din sportscykel og er specielt lavet med mindre fleksible ryttere i tankerne. Den har en flad, ergonomisk sideprofil samt en afrundet bagkant for at gøre den behagelig for folk, der har tendens til at bevæge sig mere under ture end andre ryttere.

Griffon Performance Saddle tilbyder to forskellige størrelsesmuligheder til deres sadler. Den 142 mm brede model er perfekt, hvis du ønsker at vove dig ind i nyt stiterritorium, mens 152 mm giver mere dæmpning, når det er tid til at slå hårdt.

Denne sadel har en kulstofbase i form på rustfrit stål skinner, der er suppleret med let EVA-polstring og anatomiske brønde for at holde rytterne komfortable uanset ridesæsonen.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Sadler anti-prostata

Kunder, der købte Pro Griffon Performance Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter