Pro EC34 Styrfitting Untere 30 mm - Sort

241,66 kr 205,44 kr

Du redder 15% (-269,41 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro EC34 Styrfitting Untere 30 mm - Sort

  • Højkvalitets lavere styrepatron
  • Dobbelt forseglet leje
  • Stållejer
  • Anodiseret aluminium hætter
  • Konvertersæt fås til 1,5" hovedrør med 1 1/8" hoved
  • Diameter: 30 mm
  • Materiale: stål

Beskrivelse

Pro EC34 Styrfitting Untere 30 mm Sort er en højkvalitets lavere styrepatron, der er designet til at give dig den bedste cykeloplevelse. Denne styrepatron er udstyret med dobbelt forseglet leje og stållejer, der sikrer en jævn og stabil kørsel.

Styrepatronen er også udstyret med anodiseret aluminium hætter, der giver den et stilfuldt og moderne udseende. Derudover kan du få et konvertersæt til 1,5" hovedrør med 1 1/8" hoved, så du kan bruge den på forskellige cykler.

Med en diameter på 30 mm og lavet af stål, er denne styrepatron både holdbar og pålidelig. Hvis du vil have en styrepatron, der kan klare selv de mest krævende cykelture, er Pro EC34 Styrfitting Untere 30 mm Sort det perfekte valg for dig.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro EC34 Styrfitting Untere 30 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro EC34 Styrfitting Untere 30 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter