PRO Discover Gravel Frempind - Sort

580,09 kr 493,07 kr

Du redder 15% (-647,26 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer PRO Discover Gravel Frempind - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Længder: 70 mm, 80 mm, 90 mm, 100 mm, 110 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Vinkel: 6 grader
  • Specifik effekt til grus
  • Vægt: 145g

Beskrivelse

PRO Discover frempinden er designet til at give dig en bedre oplevelse på din sportscykel. CNC-bearbejdet og 3D-smedet af AL 7075 aluminium, dette robuste udseende sikrer holdbarhed til de mest ekstreme grusløb uden at bekymre dig om, at det går i stykker eller går tabt. Den er også kompatibel med Shimano Di2-systemer, så uanset om det er fastlåste gader eller mountainbike-stier, vil det ikke være noget problem at gennemføre disse udfordrende baner takket være disse innovative funktioner, der tilbydes. deres nyeste produktlinje: PRO Discover Stems.

Fås i forskellige længder 70 mm, 80 mm, 90 mm, 100 mm, 110 mm.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO Discover Gravel Frempind - Sort købte også

Nyligt viste produkter