PRO Discover Aluminium Styr 30 Grader 31.8 mm - Sort

557,78 kr 409,02 kr

Du redder 27% (-1.106,49 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer PRO Discover Aluminium Styr 30 Grader 31.8 mm - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Længder: 420 mm, 440 mm, 460 mm, 480 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Åbningsvinkel: 30 grader
  • Fejevinkel: 5 grader
  • Fald: 90 mm
  • Rækkevidde: 65 mm
  • Vægt: 275g
  • Oversized topform

Beskrivelse

PRO Discover Alloy 30 graders styr er det perfekte valg for cyklister, der ønsker at udforske nyt terræn og skubbe deres grænser. Med sin brede base og 30 graders fald giver denne stang sikker håndtering på teknisk terræn eller hurtige nedstigninger ned ad grusveje. Konstrueret af let og holdbart aluminium, kan Discover Alloy 30 modstå de mest krævende eventyr. Ud over den 30-graders flare har den et overdimensioneret design for bedre ergonomi og en kompakt krumning af dråberne, hvilket gør det nemmere at ændre håndposition af toppen spærre for fald selv på barske, ikke-asfalterede veje. Med styret Discover Alloy 30 grader er du klar til at møde ethvert eventyr.

Fås i forskellige længder: 420 mm, 440 mm, 460 mm, 480 mm.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer PRO Discover Aluminium Styr 30 Grader 31.8 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelstyr

Kunder, der købte PRO Discover Aluminium Styr 30 Grader 31.8 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter