Pro Cykeltaske Cykel - Sort

1.301,59 kr 966,87 kr

Du redder 26% (-2.489,67 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Pro Cykeltaske Cykel - Sort

  • Materiale: Nylon
  • Velegnet til landevejs- og mountainbikes
  • Sidelommer til opbevaring af hjul
  • Reservedele og aksellomme
  • Ergonomiske håndtag og skulderrem
  • Vægt: 2520 g

Beskrivelse

Pro Cykeltaske Cykel Sort er den perfekte taske til cyklister, der ønsker at have alt deres udstyr samlet på ét sted. Tasken er lavet af nylon, hvilket gør den både holdbar og let at rengøre. Den er velegnet til både landevejs- og mountainbikes, så uanset hvilken type cykling du foretrækker, vil denne taske være et godt valg.

Tasken har sidelommer, hvor du kan opbevare hjul, så du altid har dem lige ved hånden. Derudover har den også en aksellomme og plads til reservedele, så du kan have alt det nødvendige udstyr med på dine cykelture. De ergonomiske håndtag og skulderrem gør det nemt at bære tasken, selv når den er fyldt op med udstyr.

Med en vægt på kun 2520 g er denne cykeltaske let at transportere, og den vil ikke tilføje unødvendig vægt til din cykel. Så hvis du vil have en praktisk og holdbar taske til din cykel, er Pro Cykeltaske Cykel Sort et godt valg.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Cykeltaske Cykel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro Cykeltaske Cykel - Sort købte også

Nyligt viste produkter