Pro Aero Fuel Flaskeholder Triatlon - Sort

252,82 kr 214,89 kr

Du redder 15% (-282,13 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro Aero Fuel Flaskeholder Triatlon - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Vægt: 92g
  • Justerbar i højde og vinkel
  • Mulighed for at montere 2 flaskebure

Beskrivelse

Pro Aero Fuel Flaskeholder Triatlon er en sort flaskeholder, der er ideel til cyklister, der ønsker at have deres drikkevarer lige ved hånden under træning eller konkurrence. Den er lavet af aluminium, hvilket gør den både let og holdbar.

Med en vægt på kun 92g er denne flaskeholder let at montere på cyklen og justerbar i både højde og vinkel. Dette gør det muligt for cyklister at tilpasse den til deres personlige præferencer og behov.

En af de bedste funktioner ved denne flaskeholder er, at den giver mulighed for at montere to flaskebure. Dette betyder, at cyklister kan have adgang til mere end en drikkevare under deres træning eller konkurrence, hvilket kan være afgørende for at opretholde deres energiniveau og præstation.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Aero Fuel Flaskeholder Triatlon - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro Aero Fuel Flaskeholder Triatlon - Sort købte også

Nyligt viste produkter